minnevegg

Frappe oppskrift

Fikk spørsmål om jeg kunne lage et innlegg med oppskriften på frappuccino. 

(Til 2-3 porsjoner)
Du trenger:
1/2 kopp fløte
1 1/2 kopp lettmelk
1 1/2 kopp med isbiter
2 kuler vaniljeis (kan bruke mere)
1 kopp sterk kaffe
Sjokoladesaus
Krem (kan droppes).

1. Aller først start med å lage kaffe! Jeg bruker det varmeste vannet i springen, 2 fulle ts. med pulverkaffe, blander det, og setter koppen i kjøleskapet. 
2. Etter 5-10 minutter kan du helle ingrediensene i blenderen, før du heller oppi kaffen som forhåpentligvis ikke er noe varm lenger. Den tenger ikke være helt kald.
3. Til slutt tar du oppi sjokoladesausen. Jeg klarer ikke si en bestemt mengde, men jeg pleier å ta en good dæsj. Det er lurt å smake til.
4. Da er det bare å helle frappuccinoen oppi glassene, og topp det gjerne med krem!
Bildeserie, Brighton
skulle ønske språkreisen hadde vart lengre. jeg storkoste meg med utrolig mange herlige folk! fra starten av ble vi en stor sammensveiset gjeng som alltid hadde noe å prate om, noe å le av, ble så veldig glad i alle sammen. det er så rart, vi bodde sammen i 3 uker, var sammen fra tidlig om morgen til sent på kveld. skulle ønske vi kunne være der i noen ekstra uker. på gardemoen ble det sykt trist. savner alle! nå sitter jeg og gleder meg kjempemasse til reunion party 24 september der vi alle skal møtes igjen!

Annbefaler ALLE til å dra på språkreise, du får et minne for livet, mange nye venner, du blir mye bedre i språk og blir kjent med folk fra hele verden. Jeg annbefaler dere om å bo på campus/resort eller studenthjem, fordi det virket som om gruppa ble mer sammensveiset v det. 

AAlle vi norske som reiste sammen ♥


BILDESERIE

Q: Hva synes du om bildene?


meld deg inn her og vinn iPod, Macbook, iPad osv.. Kun for vgs elever og studenter!

BILDER FRA KONFIRMASJONENmeld deg inn her og vinn iPod, Macbook, iPad osv.. Kun for vgs elever og studenter!

LILLE MEG meld deg inn her og vinn iPod, Macbook, iPad osv.. Kun for vgs elever og studenter!

Les mer i arkivet | Juni 2013 | Mai 2013 | April 2013 | Mars 2013

Hei! Mitt navn er Tonje Marie, jeg er 20 år og bor i Trondheim. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den! Kontakt på tonjemks@gmail.com
hits